023 - 799 90 74

Echtscheidingsadvocaat nodig in Haarlem?

Scheiden en kinderen in Haarlem

De combinatie van kinderen en scheiding gaat niemand makkelijk af. U wilt het beste voor uw kind. Wanneer u uit elkaar gaat is dit erg voor uw kind, maar bij elkaar blijven, daar worden uw kinderen misschien ook niet gelukkiger van. U heeft een moeilijke keuze gemaakt en staat nu voor de taak uw scheiding daadwerkelijk te regelen. Scheiden met kind is minder ingewikkeld dan de verhalen doen geloven. Het maken van afspraken aangaande uw kinderen gaat uiteraard makkelijker wanneer u nog goed met uw ex-partner overweg kunt. Echter, ook als u het over veel zaken oneens bent kan De vakman u ondersteunen en tot een effectieve scheiding komen.

Wat te doen bij scheiden met kind?

Er moeten afspraken gemaakt worden over hoe de taken met betrekking tot de kinderen verdeeld worden. Deze afspraken worden vastgelegd in een verplicht document: het ouderschapsplan. Hierin wordt onder andere de omgangsregeling of zorgregeling opgenomen. Wanneer zien beide ouders de kinderen en hoe worden de zorg- en opvoedingstaken verdeeld? Deze vragen worden beantwoord in het ouderschapsplan. De combinatie kind en scheiding vereist daarnaast het nadenken over een financiële regeling, oftewel alimentatie. Dit onderwerp is meestal het grootste discussiepunt en zorgt dan ook vaak voor een vertraging van het proces. De vakman biedt u hierin professionele ondersteuning.

Hulp bij echtscheiding kinderen

Wij helpen u graag door middel van echtscheidingsmediation bij het opstellen van alle documenten en het maken van duurzame afspraken. Een VFAS-advocaat-scheidingsbemiddelaar zorgt ervoor dat de juridische en financiële belangen van beide partijen besproken worden. Op die manier wordt gezocht naar een voor beide partijen acceptabele oplossing. Wilt u toch beide een eigen advocaat? Uiteraard kunt u dan ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u bespreken. Wij begrijpen hoe lastig scheiden met kinderen kan zijn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • VFAS-advocaat-scheidingsbemiddelaars

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Erfrecht
• Omgangsregeling
• Echtscheiding
• Huwelijkse voorwaarden

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging