023 - 799 90 74

Echtscheidingsadvocaat nodig in Haarlem?

Echtscheiding in Haarlem regelen

Scheiden is een erg zware en meestal droevige gebeurtenis. Goede begeleiding tijdens een scheiding kan veel verlichting bieden. Wanneer u wordt ondersteund kunt u zich op uzelf en uw eventuele kinderen richten. Vaak maken de formaliteiten en de procedures die bij een echtscheiding horen het allemaal nog veel ingewikkelder. Wat er allemaal geregeld moet worden is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen? Dan moet er nagedacht worden over wie de woning krijgt en hoe de schulden, spaartegoeden en andere goederen verdeeld worden. De frustratie die wellicht tussen u en uw ex-partner speelt bemoeilijkt deze procedures. De vakman neemt het werk voor u uit handen.

Ik wil scheiden: wat nu?

Als advocatenkantoor moedigen wij scheiden in goed overleg met de ex-partner ten zeerste aan. Dit lijkt in sommige gevallen onmogelijk, echter doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. Onze advocaten treden op als mediators en luisteren naar de verhalen van beide partijen. Mediation zorgt er op die manier voor dat er voor beide partijen acceptabele afspraken gemaakt worden. Als advocatenkantoor gespecialiseerd in onder andere echtscheidingen kunnen we uw echtscheiding van A tot Z regelen. We weten precies welke afspraken er gemaakt moeten worden en begeleiden de gesprekken zodanig dat u samen met uw ex-partner tot een uitkomst komt waar u beiden achterstaat.

Een echtscheiding door middel van mediation is vaak vriendelijker, sneller én goedkoper en zorgt voor een betere basis voor de toekomst. Bel voor een kosteloos kennismakingsgesprek naar 023 - 799 90 74.

Willemse & van Poorten Advocaten

Bij Willemse & van Poorten Advocaten zijn zes hoog gekwalificeerde advocaten werkzaam met elk een eigen specialiteit. Naast een passie voor arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in huurrecht, insolventierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en personen- en familierecht. Wij voldoen graag aan hoogwaardige kwaliteitseisen en laten onze praktijkvoering dan ook regelmatig controleren door externe organisaties. Wij raken niet vastgeroest in oude werkwijzen, maar gaan met de tijd mee en bekijken elk proces met een kritische blik.

Waarom Willemse & Van Poorten Advocaten?

  • Advocatenkantoor met lange historie en traditie
  • Hoog gekwalificeerde advocaten
  • VFAS-advocaat-scheidingsbemiddelaars

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Personenrecht
• Familierecht
• Alimentatie
• Erfrecht
• Omgangsregeling
• Echtscheiding
• Huwelijkse voorwaarden

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Haarlem en omstreken.

Hoofdvestiging